Christian IX


Der er flere billeder af Christian IX i galleriet. Læg især mærke til de fine detaljer - rust, passagerer, besætningsmedlemmer m.m. Link til Galleri.
Havnen som optræder på flere af billederne, er nu monteret på sin blivende plads. Den har fået det sigende navn: Gammelhavn !

Færgen er bygget som vandliniemodel. Den er bygget af 4mm krydsfiner (bund og dæk), dækket er derefter beklædt med bejdsede tændstikker.

Resten af færgen er bygget af Evergreen Plasticard. Redningsbådene er fra Billing Boats og presenningerne er lavet af papirlommetørklæder. Færgen er sprøjtemalet med oliebaseret maling. Christian IX er skrevet med Letraset bogstaver. Patineringen er lavet med Lifecolors Dust and Rust sæt (akrylfarve), der er påført med en fin pensel. Besætning og passagerer er det billige sæt fra Roco, hvor figurerne er filet & skåret til indtil de kunne bruges til de situationer en færge lægger op til.Der er mange sjove situationer på færgen, blandt andet tjeneren der har fået kaffe på jakken - fordi der er en kop der er væltet.
Færgen er bygget af Peter Scheibner.
Besætning og passagerer er lavet af Tommy Olsen.