Skibsværftet d.15 december.

Jørgen og Flemming gik først igang med at bejdse dækket på Morsø. Hvorefter Mogens og Flemming kastede sig ud i placering af de plader der skal holde d-ringene på plads. Jørgen fortsatte med dækslugerne og skibssiderne. Hejles Morsø kom i dok for at få skibssiderne araldittet fast til skroget. Og Jørgen nåede at lave skibssider til Morsø.
 Medens Peter x 2 diskuterer hvordan og hvor meget dækket på Korsør stikker ud over skroget og fungerede som 3 hånd og konsulenter for vi andres byggeri.
4 x Morsø i forskellige stadier - længst væk Hejles derefter Jørgens, Flemmings og forrest Clauses. Flemming bejdser dækket.

Skabelonen til "d-ringene" på dækket er klar. Jørgen laver dæksluger medens Flemming forborer til surringsringene.
Flemming laver huller til "d-ringene"- kvadratisk søm 2,6mm x 2,6mm. Jørgens skib har fået lugerne monteret. Jørgen tegner ræling og overbygning.
Mogens fæstner skabelonen til "d-ringene". Jørgen tegner ræling og overbygning. Hejles Morsø er i dok for at få siderne limet fast.
Hullerne til "d-ringenes" fæste er lavet. De første plader er på plads. Flemming limer pladerne på plads.
Og så skal Korsør heller ikke glemmes. Peter har lavet en skabelon til skroget. Forhandles der "hemmelige" julegaver i baggrunden.